Dé specialist in thermische en akoestische vloerisolatie

Thermische en akoestische vloerisolatie houdt de koude buiten en je energiefactuur laag. Goed voor je levenskwaliteit én je portemonnee. Bij Isolatievloeren DVG kunnen we dat met 100% zekerheid zeggen, het resultaat van jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie bij nieuwbouw en renovatie.

Van stukadoor tot vloerisolatie

Isolatievloeren DVG is het levenswerk van onze zaakvoerder David Van Genechten. Een echte vakman met voeling voor de noden in de markt. In 2001 startte hij als stukadoor, maar op vraag van de klanten begon hij al vlug met het plaatsen van thermische en akoestische isolatievloeren, zolder- en dakisolatie. Dankzij David groeiden we uit tot dé specialist in isolatievloeren in de Kempen, provincie Antwerpen en Limburg. Voor chapewerken verwijzen we graag door naar onze partners.

Over Ons

Waarom samenwerken met Isolatievloeren DVG?

Bij ons is een woord een woord. Jouw project krijgt onze volle aandacht: van een transparante offerte op maat tot een milieuvriendelijke materiaalkeuze en perfecte oplevering. Hier vind je geen gespoten PUR-isolatie, wel een verantwoord alternatief dat superisolerende eigenschappen combineert met hoge druksterktes. We zijn namelijk erkend en gecertificeerd plaatser van Star*Beads isolatiemortel op basis van nieuwe eps-parels, de ideale keuze voor isolatievloeren volgens aannemers, architecten en EPB.

Vloerisolatie die mikt op energiebesparing, milieuzorg en jouw vooropgesteld budget…. beter kan je het niet hebben. Of toch. Hadden we al verteld dat we ter plaatse komen met onze volautomatische vrachtwagen die een constante productkwaliteit garandeert voor kleine en grote werven? Dat we zorgvuldig en proper werken?

Vloerisolatie

Isolatie plaatsen?

We zijn erg gemotiveerd om ook jouw woning te isoleren. Doe de test!